Äntligen går jag en fransutbildning!

Hej vänner. Ni vet att jag tog studenten för några månader sedan och sedan dess har jag arbetat i en klädbutik här i stan och jag har trivts ganska bra, men jag har alltid vetat att detta inte är någonting som jag vill hålla på med hela livet. Den första månaden arbetade jag 100 procent, men nu har jag gått ner till 50 procent för att jag samtidigt går en fransutbildning här i Västra Götaland där jag bor.

Sedan jag var 15 år har jag haft fransförlängning och jag har alltid vart fascinerad över hur de gör och hur deras teknik ser ut så jag bestämde mig då för att gå en fransutbildning i Västra Götaland så att jag också skulle kunna hålla på med detta. Det var inga problem för mig att gå ned till 50 procent på jobbet eftersom jag arbetade extra innan på bara några timmar i veckan och de behövde egentligen inte en till heltidsanställd. När jag då fick lov att arbeta lite mindre så började jag denna utbildning och det är det roligaste jag någonsin gjort. Om jag får säga det själv så tycker jag att jag är väldigt bra på det. Det jag har planerat för framtiden när jag är klar med denna utbildning är att fortsätta jobba på denna klädbutiken som jag är anställd på nu och sedan spara pengar för att öppna en helt egen salong där man också kan ha möjligheten att gå en fransutbildning i Västra Götaland. Jag hoppas att detta är en bra idé och att jag får bra betyg på denna utbildning så att jag faktiskt kan ha chansen att starta ett eget företag inom detta område i framtiden.  

Du gillar kanske också...