En flyttfirma i Ystad

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar angående min flytt, och det här med anlita en flyttfirma i Ystad med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen. 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag heter det företag som jag vände mig till nu i vintras när det var dags för mig att flytta. Jag visste ganska direkt att jag skulle behöva hjälp utav en firma, då jag var ensam som flyttade, och då jag har problem med min rygg har jag väldigt svårt för att lyfta tunga saker. Just 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon anlitat dem när det kommer till flytt. Jag har tidigare haft problem med att hitta professionella och pålitliga företag inom detta område, och jag har tyvärr stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag, som sagts kunna hjälpa mig.

Just 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag kändes direkt pålitligt för mig, och jag kunde direkt känna mig trygg och säker med mitt val av företag, då personalen arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag tycker är väldigt viktigt. De anställda visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna inom sitt yrke, och kunde därför ge mig det resultat som jag önskade. Jag är så nöjd och tacksam över den hjälp som jag fått utav 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Simrishamn, Skurup eller Ystad med omnejd att vända er till dem. 

Du gillar kanske också...