Stockholms Golv & Måleri AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och att ni ser fram emot vad helgen har att erbjuda. Jag vet att ni är många som har haft en del frågor och funderingar kring det här med golvläggare i Huddinge med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är även en hel del som har uttryckt er ha svårt för att hitta företag som är professionella och seriösa inom detta, vilket jag kan förstå. Jag vill därför tipsa er om det företag som jag och min sambo vände oss till för ett tag sedan, nämligen Stockholms Golv & Måleri AB. Stockholms Golv & Måleri AB är ett företag som vi själva fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till detta företag många gånger, och som alltid fått den hjälp som hon behövt. Även jag och min sambo har tidigare haft en hel del problem med att hitta företag som är pålitliga inom golvläggning, men tyvärr har vi stött på en hel del olika företag som visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är synd. Vad jag verkligen älskar med Stockholms Golv & Måleri AB är att de arbetar mycket med kundservice.

Kundservice är någonting som borde vara en stor och viktig del i alla typer av företag enligt mig, och jag blev därför väldigt glad när jag märkte att personalen hos Stockholms Golv & Måleri AB är duktiga på detta. De visade direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, så att vi skulle kunna få den hjälp som vi behövde. De anställda visade sig även vara väldigt erfarna och kunniga inom det här med golvläggning, vilket såklart kändes väldigt skönt. De gav oss ett helt otroligt fint resultat, och det märktes tydligt att de arbetat efter våra behov, önskemål och förutsättningar för att ge oss detta. Jag vill verkligen tipsa er som befinner er i Huddinge, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Solna, Södermalm, Tyresö, Täby eller Östermalm med att omnejd att vända er till Stockholms Golv & Måleri AB. 

Du gillar kanske också...